Vår visjon er «Fornøyde mennesker».

Hovedtyngdene av de ansatte i Servit jobber i produksjon eller levering av mat, og med bare to på kontoret kan du som kunde føle deg trygg på at hver minste forespørsel blir tatt på alvor. Vi sørger for at nettopp du får det akkurat slik du ønsker.

Kenneth Reime
Daglig leder/Eier

Kenneth har over 20 års erfaring fra bransjen og har ledet Servit siden 2001.

Som motivator for mer enn 25 dyktige ansatte er han ikke redd for å ta i et tak. Han er ofte å se på de aller største arrangementene.

Lene Tollefsen
Salg og markedskoordinator

Med 12 års erfaring fra hotellbransjen med servering i alle type arrangementer, trenger du ikke å være redd for at glasset under servering skal være tomt. Trenger du hjelp til planlegging av bryllup, firmafest eller andre begivenheter er det Lene du skal snakke med

Tom Henning Andreassen
Kjøkkensjef

Med gode norske lokale råvarer og norsk fagbrev blir maten alltid velsmakende og god. Tom har med sine 12 år i bransjen som kokk lang fartstid og masse erfaring noe som kommer godt med på store og små arrangementer

Katrin Urm
Kjøkkenhjelp

Bak enhver god kjøkkensjef og kokk står en enda bedre kjøkkenkvinne. Katrin har jobbet for Servit i 4,5 år og er grunnen til at logistikken på kjøkkenet går opp. Hun styrer beskjeder og ordrer med militær presisjon.

Reidar Møller
Sjåfør

Pensjonert bankmann som med godt humør som leverer i helgene.

Åse Rag
Kantinemedarbeider

Kokk med fagbrev, som sørger for at gjestene ved bedriften gleder seg til lunsj hver dag

Lan Thi Nguyen
Kantinemedarbeider

Koselig og sprudlende dame som liker å by på mat fra hjemlandet til gjestenes store begeistring.

– Vi har mange andre fast ansatt deltids servitører og sjåfører. Disse har andre jobber i tillegg til å hjelpe oss med servering og levering av maten vi er så glad i.
Alle våre ansatte strekker sett litt lenger for å yte det lille ekstra