Lokaler

Se våre uteleielokaler under som passer til konfirmasjon, dåp, navnedag, minnestund, fest, konferanse, bursdager, firmafest, kick-off, julebord med mere.

Drømmer du om å arrangere bryllupsfesten i et luftig, romantisk telt? Vi hjelper til med leie av telt, fikser bord og dekker opp. Et middagsselskap i bedriftens egne lokaler kan også bli stilig dersom vi får lov til å utfolde oss.

Fredheim Arena (Sandnes)
I samarbeid med Fredheim Arena tilbyr vi topp konferansefasiliteter med plass til ca. 400 personer. Det finnes også ulike størrelser rom som kan brukes til mindre forsamlinger. Lokalene blir mye brukt til minnestunder.

Ganddal Bydelshus  (Sandnes) I samarbeid med Ganddal Bydelshus tilbyr vi topp lokaler om du skal holde fest for familie og venner, minnemøter, firmaarrangement eller konferanser. lokalet er egnet fra 10-250 personer. Scene med lys og lyd, stor uteplass og gratis parkering.

 

The Stage (Hillevåg)
Utstyrt med storslått scene, utmerket dansegulv, utleierom og gratis parkering for opptil 200 biler er The Stage perfekt for alle typer arrangementer og anledninger. The Stage passer til konserter, konferanser, møter, utstillinger, bursdager, bryllup, konfirmasjon og alle andre typer fester og sosiale arrangementer. Kapasitet fra 40-300 personer.

Bore Samfunnshus (Voll)
Et ypperlig leieobjekt til alle typer anledninger. Leieobjektet består av peisestue og oppholdsrom med plass til inntil 220 personer.

Fogdahuset (Sandnes)
Et av de eldste husene i Sandnes. Gir en fantastisk flott ramme rundt ditt selskap. Passer til forsamlinger på 20-45 personer.

Hana Klubbhus (Hana)
Ligger på toppen av Hanafjellet, med en flott utsikt over byen. Klubbhuset leies ut til alle typer arrangement. Kapasitet på 80 personer.

Hansons Minde (Tjensvoll)
Lokalene består av et stort rom på 70 m2 som tar ca. 45 personer med bordoppsetting, og ca. 70 personer med kinooppsett. Lokalet leies ut til alle typer arrangementer.

Boregeilen Gård (Jåttå)
Et fantastisk sted med nydelig atmosfære, flott uteplass og plass til 75 personer.

Ålgård Stadion (Ålgård)
Jæderståvå er topp moderne med alle mulige påkoblingsmuligheter til storskjerm. Her er det plass til inntil 100 personer. Konfirmasjoner, bryllup, bursdager, møter, kurs, foredrag eller andre begivenheter.
Litlestova har plass til ca 25 personer. Passer til barneselskap, undervisning, møter, kurs osv.

Bedriftsveien 15 (Sandnes)
Passer for opptil 120 personer til alle typer arrangement og er utstyrt med dekketøy.
Lokalet er utstyrt med PA anlegg og mulitmedia(prosjektor), barnerom, handikap toalett og lounge område.

Myrtun Selskapslokale (Sandnes)
Gir en god ramme rundt ditt selskap, enten det blir 20 eller 80 gjester til konfirmasjon, bryllup, dåp, barneselskap, minnestund eller andre typer selskap.

Frøyland & Orstad kyrkje (Orstad)
Flotte konferansefasiliteter med plass til ca. 400 personer. Det finnes også ulike størrelser rom som kan brukes til mindre forsamlinger. Lokalene blir også brukt til minnestunder og konserter.

Vitenfabrikken (Sandnes)
Moderne lokaler midt i Sandnes sentrum. Tilbyr topp konferansefasiliteter i inspirerende og annerledes omgivelser. Lokalet består av flere ulike rom med kapasitet på 40 til 170 personer.

Tou Scene (Stavanger)
Et unikt lokale med spennende særpreg. Her er det ulike haller og saler med plass til alt fra 50 til 900 gjester.

Baptistkirken (Hana)
I samarbeid med Baptistkirken tilbyr vi lokale for opptil 80 personer. Passer til konfirmasjon, minnestund og dåp. Lokalet har god gratis parkering, prosjektor, lerret, høyttalere og piano, samt dekketøy til 80.

Noredalen Bygdahus (Noredalen)
Lokal til alle runde dager, årsmøter, dåp, konfirmasjon, bryllup, minnestund med plass til inntil 120 personer. Lokalet har god gratis parkering, kjølerom og dekketøy.

 

Vi kan også være behjelpelige med å skaffe andre lokaler, ikke nøl med å ta kontakt!

Har du et lokale som du ønsker å få mer utleie på?
Servit har daglig henvendelser fra kunder som ønsker å leie lokaler til ulike formål.
Ta kontakt for en prat.

Spis og vær glad!

Vi har også andre lokaler å tilby. Nøl ikke med å ta kontakt – vi finner garantert noe som passer nettopp dine ønsker og behov.